Miquel Iceta

Miquel Iceta

email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sumar contra el covid-19

Estem vivint dies molt difícils. De sobte ens ha tocat acostumar-nos a viure una situació fins ara desconeguda. Són dies que ho canvien tot. Dies d’angoixa, d’impotència i de molta feina per poder aturar la propagació d’un virus letal. La COVID-19 ens ha posat contra les cordes, però també davant del mirall, i ha fet aflorar les mancances del nostre sistema, i també els seus punts forts.

Pregunta al president de la Generalitat

Gràcies, senyor president.

Molt Honorable president de la Generalitat.

En el marc de la preparació del 8 de març, Dia Internacional dels Drets de les Dones, el grup Socialistes-Units per Avançar vol manifestar, un cop més, el nostre compromís amb la defensa dels drets de les dones i amb les polítiques feministes com a eina imprescindible per avançar cap a una societat lliure de masclisme.

Debat sobre la pèrdua de la condició de Diputat del president Torra

Molt honorable president de la Generalitat.

La democràcia és, en efecte, respecte a la voluntat popular. Però és també imperi de la llei. I és per això que el nostre grup parlamentari considera que vostè ha perdut la condició de diputat tot i mantenir la de president. En primer lloc perquè vostè va desobeir la Junta Electoral en període electoral, de forma conscient, pública i notòria.

Debat sobre la inhabilitació del president Torra per part de la Junta Electoral Central

Gràcies, senyor president,

Molt Honorable senyor president de la Generalitat de Catalunya.

Aquest ple s’ha convocat amb caràcter d’urgència a petició seva per comparèixer davant la Cambra per fixar la seva posició davant de la resolució de la Junta Electoral Central que vàrem conèixer ahir, i que encara no ha estat comunicada oficialment. Per tant, els que demanen la seva aplicació immediata cometen un error de primer de carrera.

Declaració sobre els acords de cara a la investidura de Pedro Sánchez

  1. De les eleccions del 10 de novembre de 2019 se’n van derivar dos mandats molt clars: la constitució d’un govern progressista a partir de la investidura com a president del govern d’Espanya de Pedro Sánchez, i la necessitat d’obrir una dinàmica de diàleg entre les institucions catalanes i espanyoles per intentar trobar una solució acordada a la qüestió catalana.

Pregunta al president de la Generalitat

Gràcies, senyor president.

Molt Honorable President de la Generalitat. Aprofito la pregunta per desitjar al conjunt de la Cambra i a tot el país unes bones festes i un magnífic 2020.

PSC: somos justicia social, ecología y feminismo

El PSC afronta los próximos años con la ilusión de los nuevos inicios y la mochila bien cargada de experiencia y solvencia acreditadas. Desde la humildad y la prudencia, pero también desde la firme convicción de que disponemos de la capacidad y de las fuerzas suficientes, queremos que el PSC se convierta en el primer referente de la izquierda, el referente de la izquierda federalista, el partido vertebrador de todo el espacio catalanista y progresista no independentista. Somos la esperanza de la estabilidad, de que se reconduzca la situación en esta Catalunya rota.

Más PSC, mejor Catalunya

El PSC ha recuperado un papel central en la política catalana y española: somos el segundo partido catalán y estamos en disposición de ser el primer partido de Catalunya. El PSC, que algunos dieron por amortizado, está muy vivo. Sin cambiar de siglas ni de logos, sin refundaciones, sin variar su proyecto político de izquierda reformista, ­catalanista y federalista. Hemos superado la etapa más convulsa de nuestra reciente historia política, sobreviviendo a la polarización impulsada por el independentismo y la reacción neocentralista.

Subscripció a aquest canal RSS

Miquel Iceta

  • Biografia
  • Galería fotogràfica
  • Diari
  • Arxiu digital
  • Poesia japonesa
  • Issuu
  • Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×